Schadeherstel Spuitwerk Restauratie

Auto spuiten Dordrecht

Auto’s krijgen veel te verduren. Dit zorgt dat ze op een gegeven moment wel toe zijn aan mooie nieuwe laklaag. Het spuitwerk dat wij doen, gebeurt in een professionele spuitcabine. Het kleuren mengen doen we met een computergestuurde mengmachine, hiermee kunnen we alle gewenste kleuren creëren voor onze klanten. Wij besteden dus de benodigde tijd om te zorgen dat uw auto  geen kleurverschil heeft. Wij kunnen uw complete auto spuiten, maar ook uw losse bumper, motorkap en scherm in de kleur van uw auto. Als wij uw auto overspuiten hebben we een ontzettend scherpe controle op het spuitwerk. Dus wilt u uw auto spuiten in Dordrecht dan bent u bij BCR Autoschadeherstel aan het juiste adres!

Nexa Autocolour

Bij BCR Autoschadeherstel maken wij gebruik van de topkwaliteit materialen van Nexa Colour voor de autolakken. Nexa Autocolor is beschikbaar in meer dan 147 landen. Zij ontwikkelen voortdurend innovatieve producten die zorgen voor efficiënte en betrouwbare schadereparaties. Ze zijn zeer bewust en actief bezig met milieubescherming en duurzaamheid. Veel van de producten die ze de afgelopen jaren hebben ontwikkeld en op de markt hebben gebracht, zijn producten met een lage  vluchtige emissie (VOS). Dus als u in [pb city] uw auto wilt spuiten, zorgen wij dat we beschikken over de allerbeste materialen om u te verzekeren van een prachtige laklaag voor uw auto.

Neem voor het spuiten van uw auto in Dordrecht contact op met BCR Autoschadeherstel!

BCR Autoschadeherstel is een jong bedrijf met nu al jarenlange ervaring in autoschadeherstel en spuitwerk. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig autoschadeherstel mét garantie! Bij ons staan kwaliteit en zekerheid op nummer één. Om dit te waarborgen wordt er bij ons een professioneel stappenplan gevolgd. Dit stappenplan begint al bij binnenkomst of vanaf het eerste contact met u. Na het eerste contact zullen onze goed opgeleide medewerkers met u bespreken wat er aan uw auto moet gebeuren. Dus wilt u uw auto in Dordrecht laten spuiten door BCR Autoschadeherstel? Neem dan snel contact met ons op, dan zullen we u met goede service helpen om uw auto weer mooi en veilig de weg op te laten.

Contactinformatie

Nijverheidsstraat 23
3371XE Hardinxveld Giessendam

06 - 22 50 50 11

06 - 53 11 04 22

info@bcr-autoschade.nl

Auto spuiten

Schadereparaties & Spuitwerk

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).