Schadeherstel Spuitwerk Restauratie

Autoschade Alblasserwaard

Autoschade kan iedereen overkomen, of het is gekomen door een beetje lompheid of een vervelende botsing. Grote kans dat u van deze schade af wilt. Bij BCR Autoschadeherstel bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij beschikken over de deskundigheid om uw auto weer terug te brengen naar zijn voormalige glorie. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere spotrepair, lakschade, bumperschade, velgenschade, steenslag, hagelschade, uitdeuken, autospuiten, autoruiten vervangen en richtwerkzaamheden. We zijn dus in staat om vrijwel alle opgelopen schade aan uw auto te repareren. Dus heeft u opgelopen autoschade in Alblasserwaard vul dan ons contactformulier in. Dan zullen wij, samen met u kijken, naar mogelijke oplossingen.

Vervangend vervoer

Als u kiest om gebruik te maken van onze topservice, dan kunt u bijna altijd rekenen op vervangend vervoer. Afhankelijk van de manier waarop u verzekerd bent is dit vervangend vervoer vaak mogelijk zonder extra kosten. Bent u casco verzekerd? Dan is er waarschijnlijk een mobiliteitsregeling aanwezig in uw polis of bijsluiter. Bij een WA of WA+ regeling is de schuldvraag een belangrijke factor, bij deze regeling kan de verdachte van het ongeval geen vervangende vervoerskosten claimen. Dus heeft u autoschade in Alblasserwaard en heeft u vervangend vervoer nodig terwijl wij uw auto repareren? Neem dan snel contact met ons op!

Neem bij autoschade in Alblasserwaard contact op met BCR Autoschadeherstel!

BCR Autoschadeherstel is een jong bedrijf met nu al jarenlange ervaring in autoschadeherstel en spuitwerk. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig autoschadeherstel mét garantie! Bij ons staan kwaliteit en zekerheid op nummer één. Om dit te waarborgen wordt er bij ons een professioneel stappenplan gevolgd. Dit stappenplan begint al bij binnenkomst of vanaf het eerste contact met u. Na het eerste contact of binnenkomst zullen onze goed opgeleide medewerkers met u bespreken wat er aan uw auto moet gebeuren. Dus komt u uit Alblasserwaard en heeft u autoschade opgelopen, neem dan snel contact met ons op. Dan zullen we u met goede service helpen om uw auto weer mooi en veilig de weg op te laten.

Contactinformatie

Nijverheidsstraat 23
3371XE Hardinxveld Giessendam

06 - 22 50 50 11

06 - 53 11 04 22

info@bcr-autoschade.nl

Autoschade

Schadereparaties & Spuitwerk

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).