Schadeherstel Spuitwerk Restauratie

Spotrepair Sliedrecht

Er zijn veel manieren waarop uw auto een krasje of deukje kan oplopen, vaak komen deze kleine deukjes en krasjes tot stand op de parkeerplaats. En veel van ons zitten dagelijks in onze auto. Daarom is het fijn als onze auto’s er een beetje goed uit zien. Dus zit u met een klein krasje of deukje in uw auto, waar u zicht mateloos aan irriteert, neem dan actie! Voor spotrepair in Sliedrecht bent u bij BCR Autoschadeherstel aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw auto weer mooi deuk- en krasvrij op de weg kan.

Hoe gaat spotrepair in zijn werk?

Bij spotrepair in Sliedrecht is het belangrijk dat de kleur hetzelfde is als de rest van de lak op uw auto. U kunt begrijpen dat dit met de losse pols vrijwel onmogelijk is. Daarom maken wij bij BCR Autoschadeherstel gebruik van een computergestuurd mengsysteem dat ervoor zorgt dat de kleur die wij op uw auto gaan spuiten, perfect matcht met de kleur die al op de auto zit. De lak die wij gebruiken is van de hoogste kwaliteit en is duurzaam en milieuvriendelijk. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor een totaalpakket aan service en kwaliteit op het gebied van spotrepair.

Neem voor spotrepair in Sliedrecht contact op met BCR Autoschadeherstel!

BCR Autoschadeherstel is een jong bedrijf met nu al jarenlange ervaring in autoschadeherstel en spuitwerk. Bij ons kunt u rekenen op vakkundig autoschadeherstel mét garantie! Bij ons staan kwaliteit en zekerheid op nummer één. Om dit te waarborgen wordt er bij ons een professioneel stappenplan gevolgd. Dit stappenplan begint al bij binnenkomst of vanaf het eerste contact met u. Na het eerste contact of binnenkomst zullen onze goed opgeleide medewerkers met u bespreken wat er aan uw auto moet gebeuren. Dus heeft u spotrepair in Sliedrecht nodig neem dan snel contact met ons op dan zullen we u met goede service helpen om uw auto weer mooi en veilig de weg op te laten.

Contactinformatie

Nijverheidsstraat 23
3371XE Hardinxveld Giessendam

06 - 22 50 50 11

06 - 53 11 04 22

info@bcr-autoschade.nl

Spotrepair

Schadereparaties & Spuitwerk

Neem vrijblijvend contact met ons op!

    Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden Lees hier onze privacy voorwaarden (*).